MC-Resor 2017

» Anmälningsformulär

BaltikumFullbokat

Vägarna går i huvudsak i tämligen platta områden men naturen är skiftande och bitvis väldigt vacker. Underlaget är idag minst lika bra som i Sverige.

  7-16 JUL 2017 Läs mer


Ungernfullbokat

Resan startar i Karlskrona och tar oss hela vägen ner till Pusztan i Ungern där vi har en vinkällare som är vår bas för att knyta kontakter med lokalbefolkningen och skaffa oss kunskaper om ungerskt vardagsliv. Byn heter Nemesnadudvár och har 2200 invånare och 800 vinkällare. Vi kombinerar körning med många utflykter och studiebesök.

  10-22 AUG 2017 Läs mer


På motorcykel genom Kuba 

Följ med på en häpnadsväckande motorcykelresa på Kuba. Landet präglas ännu av lite trafik, och lämnar man de stora vägarna kommer man in på typiska motorcykelvägar med bra underlag (endast belagda vägar) i det vackra kubanska landskapet. Väglandskapet är lagom kurvigt med backar men utan stup vid sidan av vägen, så det passar utmärkt att ha en passagerare där bak. Vi åker bl a Suzuki custom 800 cc och har bagagebil och servicetekniker med oss. Förutom MC-körning innehåller resan även gott om studiebesök på olika platser.

  19 FEB -3 MARS 2018 Läs mer


NormandieFullbokat

Normandie – krigshistoria, calvados och franska landsbygden. Den 6 juni 1944 tog historien en ny riktning. Följ med och upplev historiens vingslag genom att besöka de platser som var avgörande. Känn på nära håll de personliga och avgörande händelser som tyskar och allierade upplevde.

  1-11 SEP 2017 Läs mer


Nepal - Tibet 

På våra Royal Enfield Classic 500 cc kör vi från Katmandu upp till gränsen mellan Nepal och Kina, över Friendship Bridge och in i Tibet. I Tibet övernattar vi först i gränsstaden Zhangmu och kör sedan vidare till Old Tingri varifrån vi fortsätter till Rongbuk och Mount Everest Base Camp.

  Ej Fastställt Läs mer


Kontakt

Vincent Engström

Telefon
070-593 90 33

Epost
vincent@vincentresor.se
  vincentresor

Postadress
Skuterydsvägen 7
361 42 Lindås