Rundresor

» Anmälningsformulär

Vietnam & Kambodja

Följ med på en resa i det historiska Vietnam och Kambodja med bl a en kryssning på Mekongfloden.

  25 oktober 2019  Läs mer


Det bästa av cuba

Följ med på en gruppresa och utforska Kubas smultronställen tillsammans med färdledaren Vincent Engström. Ni börjar i färgstarka Havanna och besöker flera av stadens största sevärdheter, till fots och bakåtlutande i en gammal amerikanare. Resan fortsätter till den lilla staden Viñales med dess många koloniala byggnader, och vidare till den populära badorten Playa Larga. Ni besöker också Trinidad med dess kullerstensgator och pastellfärgade hus. Ni avslutar med ett par härliga dagar vid Cayo Santa Marias kritvita stränder

GENOMFÖRD

  22 februari 2019  Läs mer


Vinfest i Ungern

I byn Nemesnádudvar 15 mil söder om Budapest har vi en vinkällare där vi firar vinfesten i slutet av september. Byn har 2 200 invånare och 800 vinkällare. Detta är helt unikt i Ungern och Europa då man normalt har sina vinkällare ute på fälten, men här ligger alla samlade i ett område. Vi kommer också att besöka Budapest, en av Europas vackraste städer som korsas av Donau.

  26 september 2019  Läs mer


Vinskördesresa till Ungern

Är du vinintresserad och nyfiken på Ungerns vinkultur? Här får du en unik möjlighet att följa med till Vincent Engströms och hans hustru Margaretas vinkällare i en liten by i södra Ungern. Där får vi delta i vinskörden och se hela processen av vinframställningen enligt byns traditioner.

  20-27 september 2019  Läs mer


Observera att allt detta ingår i resans pris:

  • Alla utflykter som står i programmet ingår i priset.
  • Alla måltider med dryck som står i programmet.
  • Vincent Engström är färdledare.
  • Kostnad för visum. (Kuba)

Kontakt

Vincent Engström

Telefon
070-593 90 33

Epost
vincent@vincentresor.se
  vincentresor

Postadress
Skuterydsvägen 7
361 42 Lindås