Rundresor

» Anmälningsformulär

det bästa av cuba

Följ med Vincent Engström på en häpnadsväckande motorcykelresa på Kuba. Landet präglas ännu av lite trafik, och lämnar man de stora vägarna kommer man in på typiska motorcykelvägar med bra underlag (endast belagda vägar) i det vackra kubanska landskapet.

Väglandskapet är lagom kurvigt med backar men utan stup vid sidan av vägen, så det passar utmärkt att ha en passagerare där bak. Vi åker Suzuki, Honda, Yamaha custom och har bagagebil och servicetekniker med oss. Förutom MC-körning innehåller resan även gott om studiebesök på olika platser.

  2018 Läs mer


BurmaGenomförd

Burma, ett land vars folk, natur och magnifika sevärdheter bjuder på riktigt stora upplevelser.

  7-18 FEB 2016 Läs mer


Kina - TibetGENOMFÖRD

Kina, ett land som erbjuder det mesta. Nu har jag rest i 40 år på Kina. Dags för en riktig höjdare till jubileumsresa. Närmare bestämt 5 200 meter över havet.

  9-21 OKT 2016 Läs mer


Observera att allt detta ingår i resans pris:

  • Alla utflykter som står i programmet ingår i priset.
  • Alla måltider med dryck som står i programmet. (Ej måltidsdryck i Burma)
  • Vincent Engström är färdledare.
  • Reseträff 1 månad före avfärd i Emmaboda där ni får alla konkreta frågor inför resan besvarade samt träffa resegruppen.
  • Kostnad för visum.

Skulle ni eller någon vän vilja boka en annan resa till Kina / Burma med Kinaresor eller till Indien med Indienresor, så boka genom mig, så får ni samma villkor med reseträffar och informationsmaterial innan resan samt möjlighet att ta kontakt med mig i praktiska frågor. Ring eller maila mig så kan ni få förslag på lämpliga resor med hänsyn till era intressen och krav.

Kontakt

Vincent Engström

Telefon
070-593 90 33

Epost
vincent@vincentresor.se
  vincentresor

Postadress
Skuterydsvägen 7
361 42 Lindås