Rundresor

» Anmälningsformulär

det bästa av cuba

Följ med på en gruppresa och utforska Kubas smultronställen tillsammans med färdledaren Vincent Engström. Ni börjar i färgstarka Havanna och besöker flera av stadens största sevärdheter, till fots och bakåtlutande i en gammal amerikanare. Resan fortsätter till den lilla staden Viñales med dess många koloniala byggnader, och vidare till den populära badorten Playa Larga. Ni besöker också Trinidad med dess kullerstensgator och pastellfärgade hus. Ni avslutar med ett par härliga dagar vid Cayo Santa Marias kritvita stränder.

  November 2018 Läs mer


Vinfest i Ungern

I byn Nemesnádudvar 15 mil söder om Budapest har jag en vinkällare där vi firar vinfesten i slutet av september. Byn har 2 200 invånare och 800 vinkällare. Detta är helt unikt i Ungern och Europa då man normalt har sina vinkällare ute på fälten, men här ligger alla samlade i ett område. Vi kommer också att besöka Budapest, en av Europas vackraste städer som korsas av Donau.

  27 SEPTEMBER 2018 Läs mer


Observera att allt detta ingår i resans pris:

  • Alla utflykter som står i programmet ingår i priset.
  • Alla måltider med dryck som står i programmet. (Ej måltidsdryck i Burma)
  • Vincent Engström är färdledare.
  • Reseträff 1 månad före avfärd i Emmaboda där ni får alla konkreta frågor inför resan besvarade samt träffa resegruppen.
  • Kostnad för visum.

Skulle ni eller någon vän vilja boka en annan resa till Kina / Burma med Kinaresor eller till Indien med Indienresor, så boka genom mig, så får ni samma villkor med reseträffar och informationsmaterial innan resan samt möjlighet att ta kontakt med mig i praktiska frågor. Ring eller maila mig så kan ni få förslag på lämpliga resor med hänsyn till era intressen och krav.

Kontakt

Vincent Engström

Telefon
070-593 90 33

Epost
vincent@vincentresor.se
  vincentresor

Postadress
Skuterydsvägen 7
361 42 Lindås