För närvarande är alla resor inställda och inga nya resor är fastlagda med datum. Ni kan här se de resor som planeras och kommer att verkställas så snart det är säkert att åka.

Det går inte att anmäla sig idag men skicka en intresseanmälan så får du program och förtur så snart det är klart

MC-Resor 2021

MC-resa till Baltikum

Baltikum tillhör våra närmaste grannar men ofta känner vi inte till förhållandena där. Här är länder som genomgår en fantastisk utveckling och numera medlemmar i EU. Vägarna går i huvudsak i tämligen platta områden men naturen är skiftande och bitvis väldigt vacker. Underlaget är idag minst lika bra som i Sverige. Att få lära känna sina grannländer och uppleva deras vardag är en fin upplevelse.

     INSTÄLLD TILLS VIDARELäs mer


MC-resa till Ungern 

Ungern är ett land som har en mycket gammal kultur. Under en period var Österrike – Ungern Europas största nation som sträckte sig från delar av Frankrike i väst och Tyskland och Polen i norr.

     INSTÄLLD TILLS VIDARELäs mer


Tibet MC

Följ med på en häpnadsväckande resa som startar i Katmandu, Nepal och vidare till Lhasa på världens tak. Därefter åker vi till Mount Everest Base Camp vid foten av världens högsta berg. Base Camp ligger på 5 200 meter över havet. Här övernattar vi på världens högst belägna kloster hos  munkarna i Rongbuk. Naturupplevelsen går utanpå det mesta man kan föreställa sig. Man kan knappast vara mer fjärran sin egen vardag än i den klara luften och den tibetanska kulturen här uppe på världens tak.

  11 Oktober 2020 Inställd
   Läs mer


Kontakt

Vincent Engström

Telefon
070-593 90 33

Epost
vincent@vincentresor.se
  vincentresor

Postadress
Skuterydsvägen 7
361 42 Lindås